Over ons

Vakgarage W. Polling is bijna 20 jaar een begrip in de regio Eelde. De garage heeft, als reparateur, leverancier en verkoper van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken, een goede reputatie opgebouwd onder zowel particuliere als zakelijke rijders. Bij het bedrijf werken vier monteurs met alle benodigde papieren. U kunt voor praktisch alles op gebied van auto’s bij ons terecht, onder andere voor APK beurten en airco reparaties.
Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie, of maak een online afspraak via deze website.
Bij Vakgarage Polling kunt u terecht voor:

  • APK
  • Grote & Kleine beurt
  • Reparatie
  • Onderdelen
  • Accu’s, Banden, uitlijnen
  • Lease service
  • Zomer / winterbanden + opslag
  • Verkoop alle merken auto’s (nieuw en gebruikt)
  • Brandstof (Loodvrij, Diesel Super, Mengsmering, Landbouwdiesel en Petroleum)
  • Vakgarage Polling is aangesloten bij de BOVAG en maakt gebruik van de Nationale Auto Pas (NAP)

Graag tot ziens!

De brommobiel van Ligier

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van Vakgarage Polling in Eelde kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor Vakgarage Polling dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. We regelen ook direct een all-risk verzekering. Je komt dus voor geen enkele verrassing te staan en maakt daarom met Vakgarage Polling een verstandige keuze.

Voor jongeren en senioren

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van brommobielen bij Vakgarage Polling. Ze zijn zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs, maar daarnaast ook ideaal als tweede autootje voor senioren. Eigenlijk is de Ligier brommobiel geschikt voor bijna iedereen!

Contactgegevens van Vakgarage Polling

Kijk eens rond op onze website. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom aan de Hoofdweg 44 in Eelde. De koffie (en thee) staat bij ons altijd klaar en wij nodigen je van harte uit om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Bezoekadres

Vakgarage Polling
Hoofdweg 44
9761 EH Eelde

tel.: (050) 309 26 27
mail: info@pollingautos.nl