Private Lease

Ben jij ook enthousiast geworden over het leasen van een Ligier brommobiel? Dan ben je bij Vakgarage Polling aan het juiste adres. Wij vertellen je precies wat je mag verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Twijfel je nog? Dan zetten wij de voordelen van het leasen van een Ligier brommobiel nog even voor jou op een rijtje:

  • Onbezorgd een nieuwe Ligier brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand;
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen;
  • Ook de all-risk verzekering is in het maandbedrag opgenomen (UNIEK!);
  • Vakgarage Polling blijft jouw vaste dealer en contactpersoon;
  • Geen onverwachte verrassingen, alleen nog maar tanken!;
  • Je huidige brommobiel/auto kun je inruilen bij Vakgarage Polling.

Hoe werkt het leasen?

Het leasen van een brommobiel in de regio Eelde is vanaf nu heel eenvoudig. Het voordeel van het leasen is dat je niet het hele bedrag in één keer hoeft te betalen, zoals bij koop. Je kunt namelijk voor één vast bedrag per maand al een nieuwe Ligier brommobiel rijden. Je weet daardoor precies wat je maandelijks kwijt bent en je zal dus ook niet voor onaangename verassingen komen te staan. Zoals hierboven aangegeven zitten alle overige kosten namelijk al bij het vaste maandbedrag inbegrepen.

Veilig en goed verzekerd de weg op

Je kunt altijd terecht voor onderhoud bij de werkplaats van Vakgarage Polling. Onze ervaren monteurs voeren op een vakkundige wijze onderhoud uit, zodat je er daarna weer zeker van bent dat je veilig de weg op kunt. De verzekering van de brommobiel zit al inbegrepen bij de vaste maandprijs. Geen zorgen dus. Mocht er schade zijn ontstaan aan jouw Ligier brommobiel dan helpt Vakgarage Polling je ook graag verder.

Meer weten over het leasen van de brommobiel?

Wil je meer weten over het leasen of heb je vragen over de mogelijkheden? Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten. Je mag daarom te allen tijde contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen, maar een email sturen kan natuurlijk ook. Wij staan je in ieder geval zo spoedig mogelijk te woord. Voor een kennismaking mag je natuurlijk altijd bij ons langskomen in onze showroom in Eelde. De koffie staat voor je klaar.

Contact met Vakgarage Polling

Contact met ons opnemen mag natuurlijk altijd. Heb je vragen of wil je meer weten? Geen probleem. Wij helpen je graag. Via onze pagina kun je bijvoorbeeld een proefrit of offerte aanvragen, zodat je beschikt over voldoende informatie. Meer weten over Vakgarage Polling? Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Bezoekadres

Vakgarage Polling
Hoofdweg 44
9761 EH Eelde

tel.: (050) 309 26 27
mail: info@pollingautos.nl